Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов разказа за страшен инцидент, на който

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов разказа за страшен инцидент, на който
Коментари Харесай

Лидерът на Възраждане разказа за страшен инцидент и заяви: Има надежда за България!

Лидерът на " Възраждане "  Костадин Костадинов описа за заплашителен случай, на който е станал очевидец. В персоналния си фейсбук профил той показва, че всичко е станало доста бързо. Ето какво написа той:

 

Вчера станах директен очевидец на злополука, която като по знамение приключи без жертви. В едната от колите обаче имаше потърпевш, който изпадна в безсъзнание.

Веднага се обадихме на 112 и стана следното - колата за спешна помощ пристигна безусловно след 2 минути, след още 1 минута пристигна и пожарна кола, а след още 1 минута и втора пожарна кола, с цел да оказват помощ за изваждането на индивида от колата, защото беше притиснат в смачканата кола (макар след това да не се наложи, индивидът излезе сам).

За негативно време се насъбраха десетки хора, с цел да оказват помощ - едни, с цел да контролират придвижването, други, с цел да успокоят потърпевшите. Появиха се и двама студенти по медицина, освен това чужденци, които освестиха изпадналия в безсъзнание мъж. Цялата тази съпричастност, организация и самоорганизация се случи безусловно за броени минути.

Има вяра за България! Имало е и постоянно ще има!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР